Over ons

Wij zijn dé Leeskliniek van Rotterdam.

Opgericht in 1991 met maar 1 doel: kinderen helpen beter te leren lezen. Dat doen we inmiddels 25 jaar met succes en plezier!

Kinderen die minder goed kunnen lezen, missen informatie. Ze verliezen daardoor aansluiting bij hun omgeving. Dit tast hun zelfvertrouwen en eigenwaarde aan, waardoor het kind uit balans raakt.

Zorgen dat kinderen weer aansluiting krijgen en hun zelfvertrouwen en eigenwaarde terugwinnen, dit is wat ons drijft. Hun wereld vergroten door ze makkelijk toegang te geven tot informatie maakt ze slimmer en succesvoller. Zelfverzekerder en gelukkiger. Dat is dankbaar werk.

We doen dat met een ervaren team van gediplomeerde orthopedagogen en psychologen. Professionals die van hun vak houden. Die zorgvuldig en geduldig met kinderen kunnen omgaan.

De Leeskliniek heeft een eigen kijk op het helpen van kinderen. Elk kind is anders. We werken daarom met de individuele feedback van het kind. We zorgen ervoor dat kinderen ontvankelijk worden om te leren. Door ze uit te dagen, te prikkelen en plezier te laten beleven aan het lezen. Want dan pas zullen ze echt gaan groeien en verbeteren.

De Leeskliniek is gespecialiseerd in de leesproblematiek van kinderen. In allerlei vormen en gradaties. Van dyslexie tot een kleine leerachterstand op school. Van individuele hulp tot groepsles na school. Altijd een oplossing voor ieder kind!

De Leeskliniek
Laat voor kinderen een wereld open gaan